St. George’s International School – Montreux 2023.

Naš polaznik Nikola trenutno uživa u školi na obali ženevskog jezera, u podnožju Alpa, pohađa kurs engleskog jezika i istražuje pejzaže Švajcarske. Pogledajte kako je izgledao njegov prvi dan kada je organizovan ručak i vožnja helikopterom i za članove porodica polaznika škole.

Pre podne su intenzivni časovi engleskog ili francuskog jezika nakon čega sledi veliki broj aktivnosti koje su dovoljne da probude apetit svakog mladog tragača za uzbuđenjima…

Svi su prihvatili divlju lepotu jezera i planina, upuštajući se dublje u avanturu. Prirodno igralište je mamilo, a oni su odgovorili sa oduševljenjem, negujući svaki trenutak svog nezaboravnog putovanja.

Posetili su Maison Cailler, renomiranu fabriku čokolade. Prepustili su se neodoljivom ukusu čokolade, uživajući u svakom zalogaju. Bilo je to uzbudljivo iskustvo koje im je ostavilo slatka sećanja i novootkrivenu zahvalnost za umetnost pravljenja čokolade. Istražili su šarmantno selo, stvarajući nezaboravne uspomene.

Neki od polaznika imali su nesvakidašnje iskustvo proteklog vikenda dok su leteli helikopterom iznad veličanstvenih švajcarskih jezera i planina. Sa visine, bili su svedoci prekrasnih vidika, uzdižući se nad slikovitim pejzažima i vrhovima koji izazivaju strahopoštovanje. Bila je to avantura koja se ne događa često u životu i koja ih je ostavila zadivljenim prirodnim lepotama Švajcarske.

Ono što je bilo neizbežno je uzbudljiva rafting ekspedicija u Chateau Doek. Prepustili su se brzacima reke, ispunjeni uzbuđenjem i timskim radom. Nakon nezaboravne avanture, uživali su u divnom pikniku, toplini drugarstva i lepoti prirode.

Raznovrsna ponuda jezerskih i planinskih aktivnosti pomaže im da otkriju čuda prirode na uzbudljiv način. Od jedrenja, penjanja i veslanja, svaki dan donosi priliku za polaznike da isprobaju nešto novo, podstičući osećaj otkrića i rasta. Kroz ova iskustva, oni stiču dublje uvažavanje lepote i uzbuđenja aktivnosti na otvorenom.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.